برداشت متوسط 14 تن محصول از هرهکتار باغات انگور در خرم آباد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمآباد از برداشت متوسط 14 تن محصول از هرهکتار باغات انگور در این شهرستان خبر داد.
به
گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد
کشاورزی لرستان، ناصر کیانی در گفتگویی در باغات انگور منطقه کمالوند اعلام کرد شهرستان خرم اباد با دارا بودن شرایط آب و هوایی مناسب مستعد کشت باغات انگور است بطوریکه تا کنون حدود 680 هکتار از اراضی حوزه عمل با تولید عملکرد 8300 تن محصول به کشت باغات انگور اختصاص دارد.
مهندس کیانی عمده ارقام کشت شده در حوزه عمل شهرستان را ارقام صاحبی، عسگری، کشمشی و یاقوتی اعلام کرد و افزود با برنامه ریزی این مدیریت و فراهم نمودن تمهیدات و تسهیلات لازم روند کشت باغات انگور در منطقه رو به افزایش است
مدیر جهادکشاورزی شهرستان خرم آباد در خاتمه گفت با توجه به شرایط آب و هوایی ، منابع اب و خاک مناسب منطقه و نیاز آبی کم انگور و شرایط کاشت در اراضی شیبدار و کم بازده احداث و کاشت باغات انگور می تواند الگوی مناسبی در جهش تولید و افزایش درآمد خانوارهای روستایی شهرستان خرم آباد شود.