25 درصد پروتئین و گوشت استان لرستان توسط عشایر تولید می شود
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از تولید 25 درصد پروتئین و گوشت استان لرستان توسط عشایر خبر داد.
به
گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد
کشاورزی لرستان، دکتر اسفندیار
حسنی مقدم در جمع عشایر منطقه "قلعه رزه" افزود: از اداره کل امور عشایر
لرستان انتظار می رود تا سهمیه 2 برابری کنسانتره دام عشایر برای این ماه
محقق شود.
تحریم است و تلاش می کنیم مشکلات عشایر از جمله علوفه دام را حل کنیم چراکه
دولت انقلابی توجه ویژه ای به توانمندسازی عشایر معطوف کرده است.
دکتر
حسنی مقدم اضافه کرد: پنج درصد جمعیت لرستان عشایر هستند که شامل 14 هزار
خانوار و بیش از 80 هزار نفر جمعیت شامل می شود و تولید 25 درصد گوشت قرمز
در استان بر عهده این قشر مولد می باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی
لرستان عشایر را افسران امنیت غذایی دانست و گفت: جمعیت کشور نسبت به قبل
از پیروزی انقلاب اسلامی 2 تا 2.5 برابر شده است اما به لطف نظام، تدابیر
حکیمانه رهبر معظم انقلاب و زحمات وزارت اقتدار و امنیت غذایی ( جهاد
کشاورزی) تولید غذا و حجم محصولات غذایی حدود 6 برابر شده است.
دکتر
حسنی مقدم با اشاره به سه ویژگی بسیار مثبت در زندگی عشایر تصریح کرد: این
قشر میراث دار رسوم کهن هستند، مرزدارانی هستند که بدون یک ریال جیره و
مواجب از مرزها پاسداری می کنند و تولید کنندگانی هستند که هیچگونه مصرف
انرژی ندارند.
عشایر استان با داشتن یک میلیون و 500 هزار واحد دامی سالانه 25 درصد از پروتئین مورد نیاز استان را تامین می کنند.
میانگین
تولیدات سالانه عشایر لرستان شامل 12 هزارتن گوشت قرمز، 29 هزار تن شیر،
یک هزار و 32 تن پشم، 18 تن عسل، 17 تن روغن حیوانی، 630 تن پرورش ماهی
سردآبی ، 15 هزار و 557 تن گندم، 15 هزار و 523 تن جو، پنج هزار و 32 تن
حبوبات، هفت هزار و 460 تن صیفی جات و همچنین پنج درصد صنایع دستی استان به
ارزش هزار میلیارد تومان است.