۵۸ هزار تُن تخم مرغ در قم تولید شد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: از ابتدای سالجاری تا شهریورماه، ۵۸ هزار تُن تخم مرغ در واحدهای مرغداری این استان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، منصور دیان اردستانی در این رابطه بیان داشت: با مجموعه اقدامهای صورت گرفته و همکاری تشکلهای طیور و واحدهای مرغداری تخمگذار در سال جهش تولید، میزان تخم مرغ در پنج ماه سپری شده از سالجاری حدود ۵۸ هزار تُن بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشتهاست.
وی افزود: همچنین با توجه به اهداف درنظر گرفته شده برای افزایش کمی و کیفی تولید تخم مرغ در قم، نسبت به جوان سازی گلههای مرغ تخمگذار در واحدهای مرغداری استان اقدام لازم صورت گرفته و در همین راستا از ابتدای سالجاری تا پایان مردادماه بیش از چهار میلیون قطعه جوجه ریزی تخمگذار انجام شد.