• 1403/07/29 - 13:14
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

۳۴ واحد فرآوری پسته در قم فعال است

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ۳۴ واحد فرآوری پسته با ظرفیت آماده سازی ۶ هزار و ۳۱۶ تُن محصول در این استان فعال است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، علی محمد ملاتقی در این رابطه بیان کرد: وجود ایستگاه‌های فرآوری از جمله عوامل مهم برای بالا بردن ارزش افزوده تولید پسته در قم است و ما تلاش داریم همچنان تعداد این واحدها در استان را با همکاری و سرمایه گذاری بخش خصوصی افزایش دهیم.

وی افزود: پیش‌بینی میزان تولید در استان قم طی سال جاری هفت هزار تُن پسته خشک است که با توجه به ظرفیت واحدهای فرآوری استان می‌توان گفت تقریبا تمامی پسته تولید شده در قم در واحدهای فرآوری آماده سازی می‌شود و این مزیت خوبی برای پسته‌کاران قمی است.

وی ادامه داد: به دلایل مختلف از جمله شرایط اقلیمی، پسته برداشت شده در باغات استان قم از کیفیت و طعم بسیار خوبی برخوردار است و طی سال‌های اخیر بسیاری از پسته‌کاران قمی توانسته‌اند علاوه بر رقابت با محصول سایر استان‌ها در بازار داخلی، در بازارهای صادراتی نیز حضور موفقی داشته باشند.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 185936
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی