• 1401/04/21 - 10:18
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیش‌بینی برداشت 21 هزار تن انگور در قم

رییس مرکز جهاد کشاورزی حومه قم گفت: پیش بینی می‌شود امسال با افزایش تولید انگور میزان برداشت این محصول به 21 هزار تن برسد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، مجتبی
پور دانا با بیان اینکه بالغ بر هزار و 400 هکتار سطح زیر کشت انگور است،
بیان داشت: پیش بینی برداشت امسال 21 هزار تن است این در حالیست که سال
گذشته 14 هزار تن برداشت شده است.


وی با بیان اینکه کیفیت تولید این محصول در ایتان قم سطح بالایی دارد
گفت: مهمترین ارقام انگور قم یاقوتی، مهدیخانی، بی دانه، عسگری و شاهانی با
عملکرد 15 تا 17 تن در هکتار است.


پوردانا افزود: تغذیه گیاهی مناسب، آبیاری به موقع، کودهای متناسب با
محصول و مبارزه‌های بیولوژیک از مهمترین اقدامات مهم در بحث افزایش کمیت و
کیفیت محصول است.


رییس مرکز جهاد کشاورزی حومه قم، گفت: برداشت انگور از باغ‌های قم تا اواسط مرداد ماه ادامه دارد.


104 هزار هکتار زمین کشاورزی در استان موجود است که در 64 هزار هکتار
آن (42 هزار هکتار زراعی و 22 هزار هکتار باغی) فعالیت کشاورزی صورت
می‌گیرد.


بیش از 14 هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال
هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال 850 هزار
تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.


بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند
به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود 50 درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های
مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 20808
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی