پیش بینی تولید حداقل 5 هزار تن رب انار در قم
پیش بینی برداشت انار در قم امسال بیش از 50 هزار تن است که 10 تا 15 درصد آن تبدیل به رب انار میشود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جها کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، همزمان با برداشت انار از سطح 2هزار و 500 هکتار باغ این محصول در استان قم فرآوری و تبدیل آن به رب انار نیز آغاز شده است.
پیش بینی برداشت انار در قم امسال بیش از 50 هزار تن است که 10 تا 15 درصد آن تبدیل به رب انار میشود.
انار، رب انار و آب انار برای پاکسازی خون، تقویت کبد، رفع سرفههای گرم، رفع خارش بدن و بهبود رنگ صورت مفید است.
بیشترین میزان برداشت انار و پخت رب انار در بخش سلفچگان و شهرستان جعفرآباد است.