• 1402/04/01 - 08:20
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیش بینی برداشت 106 هزار تن انواع محصولات باغی در استان قم

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بیان اینکه در سال گذشته چیزی بالغ بر 106 هزار تن محصولات باغی تولید شده است، گفت: پیش بینی می‌کنیم امسال معادل میزان تولید سال گذشته برداشت داشته باشیم.


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، مسلم ابراهیمی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم عنوان کرد: سطح کل باغات استان قم حدود 23 هزار و 500 هکتار است که بیشترین سطح زیر کشت آن محصول پسته است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بیان اینکه انواع محصولات باغی سردسیری و نیمه گرمسیری در استان وجود دارد، گفت: سیب، گلابی، بِه، آلبالو، گیلاس، قیسی، گردو، انگور، انار، زیتون و پسته عمده محصولات باغی استان است.

ابراهیمی با اشاره به اینکه تقریبا بالغ بر 25 محصول باغی در استان کشت می‌شود، بیان کرد: سال گذشته تقریبا 94 هزار و 300 تن محصول باغی سردسیری و نیمه گرمسیری، 9 هزار تن محصولات گلخانه‌ای و 2 هزار 500 تن قارچ برداشت کردیم؛ به این ترتیب به طور کلی در سال گذشته چیزی بالغ بر 106 هزار تن محصولات باغی تولید شده است.

وی ادامه داد: با توجه به این که برداشت محصولات باغی در استان قم به تازگی آغاز شده است و برداشت محصول گل محمدی در مناطق کوهستانی همچنان ادامه دارد؛ آمار قطعی از میزان برداشت محصولات باغی در سال جاری نداریم، البته پیش بینی می‌کنیم معادل میزان تولید سال گذشته برداشت داشته باشیم.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم تغذیه باغات و سرشاخه کاری درختان را از جمله اقدامات اصلاحی با هدف افزایش تولید در واحد سطح دانست و گفت: تغذیه باغات در حوزه افزایش کمی و کیفی محصولات جایگاه ویژه‌ای دارد و در این راستا کلاس‌های آموزشی را با هدف توجیه باغداران و ارتقای دانش فنی آن‌ها برگزار می‌کنیم.

وی در پایان یادآور شد: طرح سرشاخه کاری باغات پسته و گردو استان در راستای افزایش کیفیت محصول، اصلاح تاج درختان نامرغوب با ارقام پر بازده و افزایش عملکرد و بازدهی بیشتر و برداشت محصول مرغوب‌تر اجرا می‌شود.
  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 31586
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی