• 1400/04/28 - 08:56
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پایین بودن قیمت مرغ علت کمبود در بازار

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم: عرضه مرغ با قیمت مصوب و پائین‌تر از سایر استان‌ها از مهمترین علل کمبود مرغ در قم است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، پورمیدانی در ارتباط تصویری با خبر 18:30 سیمای مرکز قم با اشاره به اینکه در
حال حاضر روزانه بیش از 60 تن مرغ تولیدی در استان با قیمت مصوب 24 هزار و 900
تومان در فروشگاه‌های استان عرضه می‌شود افزود: نیاز روزانه قم به گوشت مرغ 110 تن
است که بخشی از نیاز استان از دیگر استان‌ها تامین می‌شود.





وی گفت: با توجه به اینکه در سایر
استان‌ها نظارت جامعی بر قیمت مرغ وجود ندارد قیمت این محصول در این شهر‌ها در مقایسه
با قم افزایش داشته است.





رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان
با بیان اینکه بیش از 40 از گوشت مرغ مورد نیاز استان در صنایع استفاده می‌شود
افزود: نیاز این بخش از طریق صنایع و به صورت روزانه از سایر استان‌ها تامین می‌شود.





آقای پور میدانی مدعی شد چندان
کمبود مرغی در حوزه مصرف خانوار استان وجود ندارد و چنانچه شهروندان به اندازه
مصرف مرغ خریداری کنند در این خصوص مشکلی وجود نخواهد داشت.





وی افزود: از دیگر راهکار‌های
مدیریت گوشت مرغ در استان کاهش مراکز توزیع و عرضه این محصول است.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 118704
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی