وسعت سطح زیر کشت کلزا در قم سه برابر افزایش داشته است
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی قم گفت: وسعت سطح زیر کشت کلزا با مساحت 2 هزار و 356 هکتار در قم سه برابر نسبت به سال های گذشته افزایش داشته است.
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی قم، رضا وکیل اظهار داشت: در سال زراعی امسال حدود پنج هزار و 50 تن کلزا برداشت می شود که نسبت به سال گذشته با رشد قابل توجهی همراه بوده است.
وی افزود: امسال 30 هزار تن گندم آبی و دیم در کشت زیر سطح پنج هزار و 670 هکتار و یک هزار و 250 هکتار، جو 70 هزار تن در سطح کشت 17 هزار و 500 هکتار برداشت صورت می گیرد که مسئولیت خرید گندم و گلزا با شرکت بازرگانی غله و خرید جو شرکت پشتیبانی امور دام است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی قم ادامه داد: امسال عملکرد در واحد سطح 20 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به فعالیت کمیته فنی برداشت غلات گفت: امسال یک اکیپ جهت معاینه فنی و صدور کارت معاینه فنی، سه اکیپ جهت کنترل ریزش، 2 اکیپ جهت سنجش ریزش و یک اکیپ بر نظارت عالی فعالیت خواهند کرد.
وی به دستگاه های برداشت برای کلزا گفت: امسال 15 دستگاه برای بخش جعفرآباد، پنج دستگاه برای بخش حومه و سه دستگاه برای قمرود و قنوات در نظر گرفته شده است.
وکیل بیان داشت: هر ساله یک گردهمایی برای کمپاینداران در 10 اردیبهشت ماه برگزار می شود تا اقدامات در این خصوص برنامه ریزی شود.
وی از اختصاص هفت دستگاه برداشت کلزا خبر داد و گفت: این تعداد دستگاه برای استان تخصیص داده شده است که 40 درصد آن کمک بلاعوض است.
گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان قم,اخبار سازمانها