میزان تولید عسل در قم افزایش یافت
معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: میزان تولید سالانه عسل در قم نسبت به سال گذشته افزایش یافته و به بیش از ۳۶۷ تُن رسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، منصور دیان اردستانی در این رابطه بیان کرد: با توجه به اتمام فرآیند سرشماری سراسری زنبورستانهای کشور در سالجاری، خوشبختانه علی رغم مشکلات و چالشهای موجود و شرایط نامناسب آب و هوایی و پوشش گیاهی استان، با تدابیر اندیشیده شده و همت تشکل استانی و زنبورداران زحمت کش، عملکرد کلی صنعت زنبورداری استان نسبت به سال گذشته بهبود داشتهاست.
وی افزود: در همین رابطه تعداد زنبورستانهای استان قم با ٨.٦١ درصد رشد به ٣٥٣ زنبورستان رسید و تعداد کندوها با رشد حدود ۲ درصدی به ٣٣ هزار و ١٧٥ کلنی افزایش یافت.
وی ادامه داد: در همین راستا میزان عسل تولیدی در استان در سالجاری با هفت درصد رشد به ٣٦٧ هزار و ١٣٣ کیلوگرم رسید که با وجود مشکلات یاد شده برای استان قم، رقم قابل توجهی است.