• 1403/06/11 - 12:07
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

قم جز استان‌های سبز کشور در تولید گوشت مرغ است

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: این استان از نظر جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ جز مناطق سبز کشور است و ظرفیت بسیار خوبی در این بخش دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، محمد رضا حاجی رضا بیان داشت: ظرفیت تولید سالانه گوشت مرغ در قم بیش از ۲۵ هزار تُن است که رقم قابل توجهی است و حجم زیادی از نیاز استان به این محصول پر مصرف را پاسخ می‌دهد،‌ در مواقعی هم به دلیل افزایش تعداد جوجه‌ریزی‌ها، حجم تولید گوشت مرغ از نیاز بازار پیش‌می‌گیرد که مازاد آن به سایر استان‌ها صادر می‌شود.

وی افزود: همچنین در مواقعی هم که نیاز مردم قم به گوشت مرغ بیش‌از سطح تولید مرغداری‌های داخل استان باشد، به مقدار لازم این محصول را از سایر استان‌های کشور وارد می‌کنیم.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 182516
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی