• 1402/08/11 - 11:04
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

فصل انار چینی و پخت رب انار در روستا‌های قم

همزمان با برداشت انار از سطح 2هزار و 500 هکتار باغ این محصول در استان قم فرآوری و تبدیل آن به رب انار نیز آغاز شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جها کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، پیش بینی برداشت انار در قم امسال بیش از 50 هزار تن است که 10 تا 15 درصد آن تبدیل به رب انار می‌شود.

بیشترین میزان برداشت انار و پخت رب انار در بخش سلفچگان و شهرستان جعفرآباد است

انار، رب انار و آب انار برای پاکسازی خون، تقویت کبد، رفع سرفه‌های گرم، رفع خارش بدن و بهبود رنگ صورت مفید است.
  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 34840
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی