• 1402/12/26 - 08:51
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عملیات اصلاح و توسعه باغات به وسعت ۱۰ هزار هکتار در قم انجام شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در دولت سیزدهم، به‌منظور حفظ و ارتقا توان تولید محصولات کشاورزی در قم، عملیات اصلاح و توسعه باغات با مشارکت بهره‌برداران استان در وسعتی به میزان ۱۰ هزار هکتار صورت پذیرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان قم، رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در دولت سیزدهم، به‌منظور حفظ و ارتقا توان تولید محصولات کشاورزی در قم، عملیات اصلاح و توسعه باغات با مشارکت بهره‌برداران استان در وسعتی به میزان ۱۰ هزار هکتار صورت پذیرفت.

محمد رضا حاجی رضا در این خصوص بیان داشت: طی مدت یاد شده عملیات اصلاح باغات استان به وسعتی در حدود هفت‌هزار و ۵۰۰ هکتار و عملیات توسعه باغات قم در مساحتی نزدیک به ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار به اجرا درآمد.

وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی قم بر اساس طرح الگوی کشت، در جریان اجرای عملیات اصلاح و توسعه باغات، به موضوع استفاده از گیاهانی که برای رشد به آب کمتری احتیاج دارند و همچنین گیاهانی که با شرایط محیطی این استان سازگاری بیشتری دارند، توجه می‌کند.

وی ادامه داد: به طور کلی با توجه به شرایط ویژه آب و هوایی قم و لزوم استفاده هرچه بهتر از منابع و نهاده‌ها، هدف ما ارتقا بهره‌وری در بخش کشاورزی استان است و تلاش می‌کنیم در واحد سطح بیشترین میزان محصول را برداشت کنیم، باغداران نمونه ما هم به خوبی نشان داده‌اند که این هدف در قم قابل تحقق است.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 174000
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی