لیست اخبار صفحه :10
۳۴ واحد فرآوری پسته در قم فعال است

۳۴ واحد فرآوری پسته در قم فعال است

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ۳۴ واحد فرآوری پسته با ظرفیت آماده سازی ۶ هزار و ۳۱۶ تُن محصول در این استان فعال است.

پیش‌بینی‌ برداشت ۵۰۰ تن زیتون در استان قم

پیش‌بینی‌ برداشت ۵۰۰ تن زیتون در استان قم

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، با بیان اینکه ۶۰۰ هکتار سطح زیر کشت باغات زیتون در قم داریم، گفت: پیش بینی می کنیم امسال از باغات زیتون استان حدود ۵۰۰ تن برداشت داشته باشیم.

هفت هزار تُن پسته در قم تولید می‌شود

هفت هزار تُن پسته در قم تولید می‌شود

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: با وجود تغییرات شدید اقلیمی و گرمای بی‌سابقه در زمان پر کردن مغز محصول پسته در خرداد، تیر و مردادماه میزان تولید محصول خشک پسته امسال حدود هفت هزار تُن پیش بینی می‌شود.

پیش‌بینی تولید ۴ هزار تن کلزا در قم

پیش‌بینی تولید ۴ هزار تن کلزا در قم

رئیس جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به هدف‌گذاری افزایش ضریب نفوذ بذر در سال جاری، گفت: امسال هدف گذاری ما کاشت ۲ هزار هکتار کلزا است که عملیاتی خواهد شد و خردادماه سال آینده باید ۴ هزار تن بذر کلزا تحویل دهیم.

حدود سه هزار تن محصول از باغات گردو در قم برداشت می‌شود

حدود سه هزار تن محصول از باغات گردو در قم برداشت می‌شود

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ۲ هزار و ۶۰۰ بهره‌بردار مشغول برداشت گردو از باغات قم هستند و براساس پیش‌بینی‌ها، در سال‌جاری حدود سه‌هزار تُن محصول از باغات گردو در مناطق کوهستانی و سردسیر استان برداشت خواهد شد.

برداشت ۱۷ هزار تُن میوه در قم

برداشت ۱۷ هزار تُن میوه در قم

مدیر سرپرست مدیریت باغبانی گفت: مجموع تولیدات باغی اصلی استان قم با محوریت برداشت در فصل تابستان ۱۷ هزار تن در سال است.

تولید ۲ هزار و ۳۰۰ تن دانه‌های روغنی در قم

تولید ۲ هزار و ۳۰۰ تن دانه‌های روغنی در قم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم بیان کرد: طبق تعهدات خردادماه سال آینده باید حداقل ۴ هزار تن بذر کلزا را با هدف خودکفایی در حوزه دانه‌های روغنی به مجموعه وزارتخانه تحویل دهیم.

اجرای الگوی کشت؛ راهکار کنترل محدودیت منابع

اجرای الگوی کشت؛ راهکار کنترل محدودیت منابع

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: با تولید محصولات کشاورزی بر اساس الگوی کشت و آمایش می‌توانیم در کنار بحث امنیت غذایی منابع محدود را کنترل و افزایش بهره‌وری را رقم بزنیم.