سطح زیر کشت دانههای روغنی در قم افزایش یافت
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: با توجه به تاکید دولت سیزدهم در موضوع تامین امنیت غذایی و تولید محصولات راهبردی مورد نیاز مردم، سطح زیر کشت دانههای روغنی در مزارع این استان طی سهسال گذشته افزایش یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی قم، رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: با توجه به تاکید دولت سیزدهم در موضوع تامین امنیت غذایی و تولید محصولات راهبردی مورد نیاز مردم، سطح زیر کشت دانههای روغنی در مزارع این استان طی سهسال گذشته افزایش یافت.
محمد رضا حاجی رضا پیرامون این موضوع بیان داشت: در دولت سیزدهم سطح زیر کشت دانههای روغنی کلزا در قم به بیش از ۲ هزار هکتار رسید که این مساله نشان دهنده اهتمام دولت برای خودکفایی در تامین روغن خوراکی مورد نیاز کشور است.
وی با اشاره به این که امنیت غذایی مهمترین رویکرد بخش کشاورزی است، افزود: سازمان جهاد کشاورزی قم مطابق سیاستهای دولت، طی سه سال گذشته ارتقا بهرهوری و افزایش میزان برداشت محصول در واحد سطح را دنبال کرد و با همکاری بهرهبرداران توانست به موفقیتهای قابل توجهی در این رابطه دست یابد.