• 1399/05/05 - 09:34
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سالانه یکهزار و 700 تن انواع آبزیان در قم تولید می‌شود

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سالانه یکهزار و 700 تن انواع آبزیان در قم تولید می‌شود که نشان‌ دهنده ارتقا جایگاه صنعت شیلات در استان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، عباس پورمیدانی در گفت‌وگویی بیان کرد: قم در
زمینه‌های مختلف آبزی پروری از تولید ماهیان پرورشی تا ماهیان زینتی و همچنین خاویاری
فعال است و بهره‌برداران بسیاری در این بخش سرمایه‌گذاری کرده‌اند.



وی افزود:‌ رشد صنعت شیلات قم در
سال‌های اخیر چشمگیر است و حتی این استان به‌عنوان یکی از قطب‌های تولید ماهی تیلاپیا
در سطح کشور فعالیت خواهد کرد.



وی ادامه داد: در زمینه تولید خاویار
و ماهیان خاویاری نیز قم سرآمد است و سالانه بیش از 140کیلوگرم خاویار و 60 تن
گوشت ماهیان خاویاری در این استان تولید می‌شود.



پورمیدانی گفت: پروش انواع ماهیان
خوراکی در استخرهای مجهز استان جریان دارد و به دنبال فرهنگ‌سازی برای افزایش مصرف
این محصولات ارزشمند در سبد غذایی شهروندان هستیم.



وی بیان کرد:‌ تولید ماهیان زینتی
از دیگر بخش‌هایی است که طی سال‌های اخیر در قم رشد قابل‌توجهی داشته و بسیاری از
علاقه‌مندان در این زمینه به فعالیت اقتصادی می‌پردازند.



وی ادامه داد:‌ به‌منظور تحقق
شعار جهش تولید در بخش‌های مختلف کشاورزی قم از حضور سرمایه‌گذاران برای فعالیت در
صنعت شیلات استان و صنایع تبدیلی و غذایی وابسته به آن استقبال و حمایت می‌کنیم.



نزدیک به 14 هزار تن در بخش
کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند؛ بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان
استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی 45 درصد اشتغال روستائیان در
بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده است.



میزان متوسط تولید بخش کشاورزی
استان قم در سال برابر 805 هزار تن در زمینه
ٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی و شیلات
است.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 106080
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر