سالانه 25 هزار تن گوشت قرمز در قم تولید میشود
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم با بیان اینکه سالانه 25 هزارتن گوشت قرمز در این استان تولید می شود، گفت: نیاز سالانه مردم قم به گوشت قرمز 15 هزار تن است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، محمدرضا حاجی رضا در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه 2 درصد پروتئین کشور در قم تولید میشود، اضافه کرد: قم در تامین پروتئین استانها و شهرهای اقماری نقش بسزایی دارد.
وی گفت: این استان به واسطه داشتن مجتمع دامشهر به یکی از باراندازهای مهم کشور در عرصه تولید و عرضه گوشت قرمز در کشور تبدیل شدهاست.
شهرک صنعتی دامشهر قم به مساحت 664 هکتار، در سال 75 در کیلومتر 13 محور قم - جعفریه احداث شد.
حاجی رضا گفت: همچنین قم با تولید سالانه 130 میلیون تن تخممرغ دومین استان کشور در تولید این ماده پروتیئنی است.
روزانه 400 تن تخممرغ در قم تولید میشود درحالیکه نیاز روزانه استان 15 تن است و بخش مهمی از این محصول به استانهای دیگر صادر میشود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی یادآور شد: همچنین سالانه 140 هزار تن شیر و 35 هزار تن مرغ در تولید میشود که نشان میدهد قم در حوزه دام استان مهمی در کشور است.
وی گفت: سالانه افزون بر 900 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در بیش از 100 هزار هکتار از عرصههای زارعی استان قم تولید میشود.
به طور کلی بیش از 14 هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال 900 هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است؛ بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود 50 درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص دادهاست.