سالانه 156 هزار تن شیر در قم تولید میشود
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به اینکه قم یکی از قطبهای دامپروری و تولید محصولات دامی کشور است، گفت: در همین رابطه سالانه بیش از 156 هزار تن شیر در این استان تولید میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی قم، عباس پورمیدانی در گفتوگویی بیان کرد: تلاش برای ارتقا سطح سلامت مردم با تامین غذای سالم
از جمله اهداف اصلی سازمان جهادکشاورزی قم در سال جهش تولید است که در همین رابطه
با همکاری دامداران استان، شیر سالم و باکیفیت در حجم وسیع تامین و به بازار برای
تولید انواع محصولات لبنی و مصرف خوراکی عرضه میشود.
وی با اشاره به اینکه بیش از 24
هزار راس گاو شیری در استان وجود دارد، افزود: شیر تولید شده در دامداریهای استان
بلافاصله در اختیار کارخانههای تولید کننده محصولات لبنی قرارگرفته تا برای عرضه
انواع محصولات مورد استفاده قرار گیرد.
این مسئول ادامه داد: محصولات لبنی تولیدشده
در قم علاوه بر تامین بازار استان به سایر مناطق کشور نیز صادر میشود و به دلیل کیفیت
بالا، وضعیت فروش مناسبی دارد.
پورمیدانی گفت: تامین پایدار امنیت
غذایی مردم و اصلاح تغذیه شهروندان را بهصورت مستمر پیگیری میکنیم و در همین
رابطه با انجام فعالیتهای ترویجی تلاش داریم تا سطح مصرف مواد لبنی در میان همشهریان
قمی افزایش یابد.
وی بیان کرد: در شرایط کنونی تامین
نهاده از مهمترین نیاز دامداران برای حفظ و ارتقا وضعیت تولید محصولاتشان است که
باوجود مشکلات ایجادشده در اثر تحریمهای ظالمانه برای تامین آن تلاش میکنیم.
وی ادامه داد: دامداران فعال در
قم ازجمله اقشار سختکوش استان هستند که باوجود مشکلات این حرفه با تمام توان به
تلاش خود برای تامین امنیت غذایی مردم ادامه میدهند تا شیر، گوشت و سایر محصولات
موردنیاز همشهریان تامین شود.
از مجموع بیش از 14هزار بهرهبردار
قمی در حوزه کشاورزی، یکهزار و 100 تن بانوان هستند، میزان متوسط تولید بخش
کشاورزی استان قم در سال برابر 805 هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات
است.