• 1403/08/19 - 13:46
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ساختار دامداری‌های سنتی در روستاهای قم تغییر می‌کند

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سیاست این معاونت در راستای افزایش بهره‌وری دامداری‌ها در مناطق روستایی استان، اصلاح ساختار آن‌ها و مدیریت تغذیه و اصلاح نژاد دام‌ است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، منصور دیان اردستانی روز شنبه در این رابطه بیان کرد: در راستای افزایش درآمد بهره‌برداران واحدهای سنتی پرورش گوسفند در مناطق روستایی استان، موضوع ارائه آموزش‌های تخصصی و اعطای تسهیلات کم بهره به واحدهای پرورش گوسفند داشتی در این مناطق در دستور کار است.

وی افزود: به همین منظور با توجه به نیاز دامداران دام سبک در مناطق روستایی استان به حمایت برای افزایش بهره‌وری و اصلاح ساختار دامداری‌ها از مدیریت سنتی به صنعتی، تسهیلات کم بهره به تعداد ۲۸۰ فقره به مبلغ ۴۲۰ میلیارد ریال با همکاری سپاه پاسداران انقلاب و کمیته امداد امام خمینی(ره) به واحدهای متقاضی پرداخت شد.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 187487
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی