• 1402/03/31 - 11:40
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رتبه چهارم کشوری استان قم در زمینه تولید و سطح زیر کشت توت

استان قم با متوسط عملکرد سه و نیم تن توت در هکتار از نظر سطح زیر کشت و تولید، رتبه چهارم کشور را دارد. نود درصد توت‌های استان به صورت فرآوری شده به سایر استان‌ها و خارج از کشور صادر می‌شود.


استان قم با متوسط عملکرد سه و نیم تن توت در هکتار از نظر سطح زیر کشت و تولید، رتبه چهارم کشور را دارد. نود درصد توت‌های استان به صورت فرآوری شده به سایر استان‌ها و خارج از کشور صادر می‌شود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بیش از 1100 بهره‌بردار توت در قاهان سه رقم توت غنی هراتی و مشهدی و بومی را برداشت می‌کنند گفت میزان کمی از محصول تازه خوری می‌شود و بیش از 90 درصد از آن فرآوری شده و به صورت شیره توت و آجیل بفروش میرسد.

ابراهیمی افزود: بازار اصلی توت استان قم علاوه بر بازار داخلی استان به تهران و شهر‌های همجوار و در مرحله بعد به کشور‌های حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

وی گفت: 500 هکتار از باغ‌های قم به توت اختصاص دارد و حدود 450 هکتار از آن‌ها در خلجستان قرار دارد.

ابراهیمی افزود: امسال با توجه به بارندگی ها، تگرگ و طوفان و باد در روستا‌های بخش قاهان درصد قابل توجهی از این محصول کمیت و کیفیت خود را از دست داده است.

برداشت توت از باغات استان قم تا پایان مرداد ماه ادامه دارد.
  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 31555
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی