• 1402/07/26 - 11:22
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جمعی از دانش آموزان قمی با فواید تخم مرغ آشنا شدند

جشنواره تخم مرغ در مدرسه دخترانه مشرف منطقه نیروگاه صبح امروز به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان قم، حاج رضا، مدیر کل جهاد کشاورزی استان قم در این مراسم گفت: در حال حاضر قم رتبه دوم کشوری در تولید تخم مرغ با 140 هزار تن در سال را دارد.
وی افزود: تلاش می‌کنیم با تبیین، تبلیغ و ترویج مصرف تخم مرغ به عنوان غذای سالم در بین دانش آموزان این ماده غذایی بیشتر در سبد خانواده‌ها دیده شود.
حق ویسی کارشناس مرکز بهداشت استان اشاره‌ای به ارزش غذایی تخم مرغ داشت و گفت: کلسیم، سدیم، پتاسیم، و انواع و یتامین‌ها در این ماده غذایی موجود است.
وی افزود:‌ پروتئین این ماده غذایی از گوشت بیشتر است و بهتر است به صورت آب پز مصرف شود.
  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 34431
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی