• 1403/12/23 - 09:11
  • - تعداد بازدید: 49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید سالانه ۳۲ هزار تُن گوشت قرمز در قم

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سالانه حدود ۳۲ هزار تُن گوشت قرمز با پرورش دام‌های سبک و سنگین در دامدارای‌های صنعتی و سنتی استان تولید و به بازار برای مصرف مردم عرضه می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، منصور دیان اردستانی در این رابطه بیان کرد: دامداران قمی در زمینه پرورش دام و تولید گوشت قرمز سابقه طولانی دارند و شهرک‌های بزرگ دامپروی این استان از مکان‌ها مهم تبادل دام کشور به شمار می‌آید.

وی افزود: علاوه بر پرورش گوسفند و گوساله پرواری با هدف تولید گوشت قرمز در دامداری‌های قم، بخشی از گوسفند داشتی و گاو شیری استان نیز در سنین خاص برای تامین گوشت قرمز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: کیفیت پرورش دام در قم بسیار خوب است و کارشناسان جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان به صورت مستمر بر نحوه فعالیت دامداری‌ها نظارت دارند.

بیش از ۴۰ درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور می‌باشد که این نکته نشان‌ می‌دهد سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه انجام‌ شده‌است.

هدف فعالیت‌های جهاد کشاورزی قم تأمین امنیت غذایی است، این استان به‌واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد،‌ همچنین در کنار سرمایه‌گذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده‌است.

  • گروه خبری : استان قم,منتخب استانها
  • کد خبر : 195110
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی