• 1400/05/20 - 11:26
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید 27 هزار و 516 تن گوشت در قم هدف‌گذاری شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: بر اساس هدف‌گذاری‌های صورت گرفته 27 هزار و 516 تن گوشت قرمز طی سال جاری در استان تولید خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، عباس پورمیدانی در گفت‌وگویی بیان کرد: این میزان تولید
گوشت قرمز در استان با مشارکت فعال بهره برداران این بخش در سه گونه دامی گاو،
گوسفند و شتر محقق می‌شود.



وی افزود: در همین رابطه امسال، 22 هزار و 109 تن گوشت گاو، چهار
هزار و 876 تن گوشت گوسفند و 531 تن گوشت شتر در استان قم تولید خواهد شد.



این مسئول ادامه داد: علاوه بر تمرکز در تحقق شاخص کیفی تعیین شده در تولید
گوشت قرمز استان، ارتقا کیفیت محصولات نیز در کانون توجه بهره‌برداران است.



پورمیدانی با اشاره به لزوم حمایت بیشتر از دامداران قمی گفت:
دامپروری در استان روند رو به گسترشی دارد و با ایجاد واحدهای فرآوری، سهم این بخش
مهم اقتصادی در حوزه تولید و اشتغال استان ارتقا قابل توجه‌ای خواهد یافت.



وی بیان کرد: تامین به موقع علوفه یکی از مهمترین عوامل موردنیاز در
ارتقای سطح کمی و کیفی فعالیت واحدهای دامپروری استان و تولید غذای سالم برای
شهروندان است که در این رابطه علاوه بر گسترش واردات نهاده‌های دامی، طرح‌های
مختلفی همچون توسعه کشت‌ گیاهان علوفه‌ای مناسب با آب‌وهوای قم را در دستور کار
داریم.



بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند
به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی 45 درصد اشتغال روستائیان در بخش‌های مختلف استان را
به خود اختصاص داده است.



میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال حدود یک میلیون تن در
زمینه
ٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی و شیلات است.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 119116
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر