• 1403/06/10 - 10:03
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توزیع ۸۰ تُن برنج و شکر طی یک هفته گذشته در قم

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:‌ براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته شاهد افزایش روند توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم استان در شهریورماه هستیم و در همین رابطه تنها در یک هفته گذشته ۵۰ تُن شکر و ۳۰ تُن برنج خارجی برای مصرف خانوار در فروشگاه‌های قم توزیع شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، هادی مومنی نسب در این خصوص بیان داشت: با توجه به اولویت‌های تعیین شده برای تامین و توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم،‌ توزیع شکر و برنج خارجی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و منتخب استان به صورت مستمر دنبال می‌شود.

وی افزود: همچنین وضعیت بازار محصولات کشاورزی قم در بخش‌های مختلف از گوشت مرغ و گوشت قرمز گرفته تا میوه و حبوبات، به صورت روزانه توسط بازرسان سازمان جهاد کشاورزی رصد و برای افزایش عرضه در صورت نیاز بازار اقدام لازم صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: اقدام دیگری که در حوزه نظارت بر بازار محصولات کشاورزی استان در دست انجام است، اعلام قیمت روزانه محصولات و اطلاع رسانی آن به مردم از طریق رسانه‌های رسمی است که تاثیر مثبتی برای جلوگیری از تخلف‌های احتمالی در این زمینه داشته‌است.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 182402
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی