• 1398/03/22 - 09:44
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

توزیع بیش از 107 تن شکر در بین زنبورداران استان قم

معاون بهبود تولیدات دامی استان قم گفت: در نوبت اول 27 تن شکر و در نوبت دوم در حدود 80 تن شکر از سهمیه استان در اختیار تعاونی زنبورداران قرا گرفته است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، مهندس علی‌اصغر همت در گفت‌وگو با
خبرنگار سازمان از واگذاری سهمیه 100 درصدی سبوس گندم به
سازمان جهاد کشاورزی خبر داد و اظهار داشت: برای جلوگیری از فروش سبوس گندم به قیمت
آزاد و ورود دلالان به این حوزه و با توجه به ابلاغیه وزارت جهاد کشاورزی از تاریخ 97/12/15 ، سهمیه
100 درصدی گندم در اختیار معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قرار
گرفت.



وی قیمت مصوب برای فروش سبوس گندم
را 840 تومان درب کارخانه آرد اعلام کرد و افزود: سهمیه سبوس استان بیش از 2 هزار
300 تن بوده که ابتدای هرماه در اختیار دامداران و کارخانجات تولید کنسانتره قرار
می‌گیرد.



معاون بهبود تولیدات دامی استان
قم توزیع نهاده‌های دامی ازجمله جو، ذرت و کنجاله سویا را یکی از مباحث مهم در
حوزه دامپروری دانست و تصریح کرد: معاونت
بهبود تولیدات دامی تلاش می‌کند سهمیه نهادهای دامی به دست مصرف‌کننده واقعی در
استان برسد.



وی تفاوت قیمت دولتی تا آزاد نهاده‌های دامی به‌خصوص کنجاله سویا را قابل‌توجه
عنوان و خاطرنشان کرد: تصمیم وزارت خانه در تعیین سهمیه و برش استانی برای کنترل قیمت
و جلوگیری از ورود دلال و آرامش خاطر تولیدکنندگان به این حوزه بوده است.



همت از تأمین نهاده‌های دامی
استان به‌صورت کامل خبر داد و ادامه داد: نظارت بر نهاده‌های دامی استان با همکاری
مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان و مدیریت شهرستان سازمان جهاد
کشاورزی به‌صورت دقیق و شفاف انجام می‌شود.



وی در ادامه با اشاره به موضوع زنبورداری در استان
قم گفت: باوجود بارندگی‌های بسیار خوب سال جاری و سرسبزی مراتع استان ورود پروانه‌ها
اجازه بهره‌برداری به زنبورداران از مراتع را نداد و سازمان برای حل مشکل
زنبورداران در دو نوبت شکر توزیع کرد.



معاون بهبود تولیدات دامی استان
قم سهمیه اولیه شکر زنبورداران استان را 27 تن اعلام کرد و گفت: در ابتدا 27 تن
شکر و در نوبت دوم در حدود 80 تن شکر از سهمیه استان در اختیار تعاونی زنبورداران
قرا گرفته است.



وی به تولید کرم ابریشم و نوغان‌داری
در استان اشاره و بیان کرد: استان قم به علت اقلیم گرم و خشک نمی‌تواند در این
حوزه به‌صورت گسترده ورود کند و تنها 70
جعبه تخم نوغان‌داری از طرف وزارت خانه تأمین‌شده است.



همت از برگزاری 6 ساعت کلاس‌های
آموزشی نوغانداری برای داوطلبان در استان خبر داد و گفت: سیاست‌های کلی معاونت بهبود تولیدات دامی استان
قم افزایش سهم تولیدات دامی در استان قم است.



وی برش استانی تولید گوشت قرمز که
توسط وزارت متبوع اعلام گردیده را 8.7
هزار تن اعلام و خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر در استان قم بیش از 40 هزار تن
گوشت قرمز تولیدشده که با احداث شش مجتمع بزرگ دامپروری که در نوع خود در کشور بی‌نظیر است در زمینه تولید گوشت قرمز و شیر فعالیت دارند.



معاون بهبود تولیدات دامی استان
قم میزان تولید شیر استان را بیش از 140 هزار تن دانست و تصریح کرد: ظرفیت تولید
مرغ گوشتی استان قم 5 میلیون و 700 هزار قطعه، ظرفیت مرغ تخم‌گذار 8 میلیون 800
هزار قطعه و پولت تخم‌گذار نیز 3 میلیون 500 هزار قطعه است.



وی از اجرای برنامه ویژه اصلاح ساختار مرغداری‌های تخم‌گذار برای
جلوگیری از شیوع آنفولانزا خبر داد و گفت: برای جلوگیری از شیوع آنفولانزا اصلاح
ساختار مرغداری‌های تخم‌گذار استان با همکاری اداره کل دامپزشکی استان قم اجرا شد.



همت نتیجه اجرای طرح اصلاح
ساختار مرغداری‌های تخم‌گذار را موفقیت‌آمیز دانست وبیان کرد: خوشبختانه با اجرای
این طرح در سال گذشته هیچ‌ یک از واحدهای مرغ تخم‌گذار دارای پروانه صنعتی به بیماری
آنفولانزا پرندگان مبتلا نشده و تلفاتی گزارش نشد.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 93611
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر