• 1398/12/20 - 11:57
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تامین امنیت غذایی مردم راهبرد اصلی کشاورزی قم است

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: تولید با کیفیت انواع محصولات و تامین امنیت غذایی مردم راهبرد اصلی بخش کشاورزی استان است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، عباس پورمیدانی، بیان کرد: با وجود محدودیت‌های آبی و تنش‌های محیطی، بخش
کشاورزی قم هم در زمینه تولید محصولات زراعی و باغی و هم در زمینه تولید دام و طیور
و شیلات، جایگاه مناسبی دارد و می‌تواند حجم قابل توجهی از نیازهای غذایی مردم
استان را به خصوص در زمینه دام و طیور تامین کند.



وی با اشاره به جایگاه مهم
دامپروری قم درسطح کشور، افزود:‌ قم در زمینه تولید گوشت قرمز،‌ گوشت مرغ و تخم
مرغ، توانایی تامین نیاز استان را دارد و اقدامات لازم برای رفع کمبودهای احتمالی
در مواقع پیک مصرف، انجام شده‌است.



وی ادامه داد: در شرایط عادی سهم
تولید محصولات دامی استان به خصوص در مورد تخم مرغ به اندازه‌ای است که حجم قابل
توجهی از آن به سایر استان ها ارسال می‌شود.



پورمیدانی گفت: در بخش تولید
محصولات زراعی و باغی نیز،‌ کشاورزی قم طی سال‌های اخیر موفقیت‌های زیادی داشته و
توانسته با حفظ سطح زیر کشت، میزان تولید محصول را افزایش دهد.



وی بیان کرد: اکنون کشت انواع
محصولات زراعی و باغی همچون گندم، جو، کلزا، پسته، انواع میوه‌های درختی و صیفی‌جات
در قم انجام می‌شود که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی مردم استان دارد.



وی ادامه داد: همچنین مدتی است بر
اساس راهبرد تغییر الگوی کشت، ایجاد و توسعه گلخانه‌ها در سطح استان قم مورد توجه
جدی قرار گرفته و بسیاری از محصولات کشاورزی و غذایی مورد نیاز مردم در محیط
گلخانه با رعایت استانداردهای تعیین شده، تولید می‌شود.



در بخش کشاورزی کل زمین‌های قابل‌کشت
قم برابر 105 هزار و 730 هکتار است که این رقم 46 صدم درصد کل اراضی قابل‌کشت کشور
هست؛ مجموع کشت سبز استان شامل 21 هزار هکتار باغ و 44 هزار هکتار زراعت است.



میزان متوسط تولید بخش کشاورزی
استان قم در سال برابر 746 هزار تن شامل 425 هزار تن محصولات زراعی و باغی، یک
هزار و 500 تن آبزیان و 320 هزار تن محصولات دامی است.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 101334
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر