• 1405/03/19 - 11:05
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تأمین کالاهای اساسی در شرایط بحران، مصداق دفاع از کشور است

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) با تقدیر از عملکرد بخش کشاورزی در تأمین نیازهای مردم، تأکید کرد: دفاع از کشور تنها در میدان نظامی نیست، بلکه تأمین به‌موقع کالاهای اساسی و حفظ آرامش بازار در شرایط بحرانی نیز از مهم‌ترین عرصه‌های خدمت به مردم و دفاع از نظام اسلامی است.

photo27688766616

به گزارش پایگاه خبری وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، آیت‌الله سعیدی نماینده ولی‌فقیه در استان و تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) در دیدار با چهرگانی رئیس و مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان قم،ضمن تبریک هفته جهاد کشاورزی، بر اهمیت و جایگاه این بخش در نظام اسلامی تأکید کرد و گفت: در قرآن کریم حدود ۵۵۰ آیه مرتبط با کشاورزی و موضوعات پیرامونی آن وجود دارد که نشان‌دهنده اهمیت این حوزه در نگاه الهی است.

 

وی با اشاره به نام‌گذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی ارتباط مستقیمی با تحقق شعار سال دارد و یکی از مهم‌ترین عرصه‌های دفاع از کشور، به‌ویژه در شرایط بحران و جنگ، تأمین کالاهای اساسی و حفظ امنیت غذایی مردم است که خوشبختانه با همدلی مردم و مسئولان به خوبی محقق شد.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان قم، جهاد کشاورزی را یکی از مجموعه‌های حاضر در خط مقدم خدمت به کشور دانست و افزود: هر میزان که فراتر از وظایف سازمانی و اداری برای خدمت به مردم تلاش شود، مصداقی از جهاد در راه خدا خواهد بود.

 

آیت‌الله سعیدی با اشاره به جنگ ترکیبی دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: دشمن تلاش می‌کند جامعه را در وضعیت تردید و سردرگمی قرار دهد تا قدرت تصمیم‌گیری صحیح از مسئولان و مردم گرفته شود؛ از این رو حفظ وحدت، همدلی و انسجام میان دستگاه‌ها و مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

 وی ضمن تقدیر از اقدامات بخش کشاورزی استان، به‌ویژه فعالیت‌های نوآورانه و دانش‌بنیان، بر لزوم شناسایی آسیب‌ها و چالش‌های موجود در حوزه تحقیقات و شرکت‌های دانش‌بنیان بخش کشاورزی تأکید کرد و گفت: باید زمینه بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت علم و فناوری در حل مسائل این بخش فراهم شود.

 

 تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) همچنین خواستار تشدید نظارت بر روند تولید و توزیع کالاهای اساسی و کشاورزی شد و افزود: باید با واسطه‌گران و دلالان مقابله و دست آنان را از چرخه تولید تا فروش کوتاه کرد، چراکه برخی از این اقدامات در شرایط بحران موجب بدبینی مردم به نظام می‌شود و حتی از نظر شرعی نیز محل اشکال است.

 

 وی در پایان با قدردانی از تلاش‌های مجموعه جهاد کشاورزی استان قم، بر استمرار خدمت‌رسانی به مردم تأکید کرد و گفت: با اخلاص، تلاش و خدمت به مردم، نصرت و یاری الهی نیز شامل حال خادمان نظام و انقلاب خواهد شد وبا چشمانی باز و احساس مسئولیت تلاش کنید، که در این مسیر نصرت الهی نیز همراه شما خواهد بود.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 270624
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی