• 1403/06/03 - 08:38
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بیش از ۱۷ هزار تُن محصولات باغی در قم تولید شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: بیش‌ از ۱۷ هزار تُن محصولات باغی اصلی با محوریت برداشت در فصل تابستان در این استان تولید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی قم، محمد رضا حاجی رضا در این خصوص بیان داشت: از عمده محصولات باغی استان که در فصل تابستان برداشت می‌شود، می‌توان به گیلاس با سطح حدود ۷۰۰ هکتار و تولید هفت‌هزار و ۸۰۰ تُن محصول، زردآلو با سطح حدود ۵۸۰ هکتار و تولید ۶ هزار و ۹۰۰ تُن،‌ توت با سطح تقریبی ۵۸۰ هکتار و ظرفیت تولید یک‌هزار و ۲۰۰ تُن محصول، هلو با سطح نزدیک به ۹۰ هکتار و تولید یک‌هزار تُن محصول و همچنین آلبالو با سطح حدود ۴۰ هکتار و تولید ۵۰۰ تُن محصول، اشاره کرد.

وی افزود: به طور کلی تنوع محصولات باغی استان که در فصل تابستان برداشت می‌شود بالاست و باغداران قمی توانسته‌اند با تولید محصول با کیفیت، در بازار حضوری موفق داشته باشند.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 181846
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی