• 1395/12/18 - 13:09
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری چهارمین جشنواره طبخ آبزیان در قم

رئیس جهاد کشاورزی استان قم از برگزاری چهارمین جشنواره طبخ آبزیان در استان قم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، محمدرضا طلایی با اشاره به اهمیت ترویج الگوی تغذیهای سالم در جامعه از برگزاری چهارمین جشنواره طبخ آبزیان در روز جمعه خبر داد و گفت: این جشنواره در سالن سرپوشیده بوستان نرگس برگزار میشود. طلایی اظهار کرد: افراد مایل به شرکت در بخش مسابقه طبخ آبزیان بایستی غذای تهیه شده از آبزیان را از ساعت 11 صبح الی ۳ 1 به سالن سرپوشیده بوستان نرگس تحویل تا توسط داوران مجرب و کشوری در شش شاخص طعم و مزه، تزیین غذا، چیدمان میز، صرفه اقتصادی، حفظ ارزش غذایی و نیز ابتکار و نوآوری مورد داوری قرار گیرد. به گفته وی، به ده نفر اول برگزیده بخش مسابقه طبخ آبزیان که توسط هیأت داوران انتخاب میشوند 10 قطعه انواع سکه بهار آزادی و لوح تقدیر اهدا خواهد شد. همچنین به ده نفر اول بخش مسابقه آموزشی ترویجی جشنواره، جوایز ارزنده‌ای تعلق خواهد گرفت و نیز به کلیه شرکت‌کنندگان محترم در این جشنواره یک بسته آموزشی ترویجی فرهنگ مصرف آبزیان اهدا خواهد شد.
  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان قم,اخبار سازمانها
  • کد خبر : 65304
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر