اولین دوره جشنواره طبخ آبزیان ویژه دانش آموزان دختر قمی
20 گروه از دانش آموزان دختر مدارس قم، با پخت غذاهای دریایی در جشنواره طبخ آبزیان با هم رقابت کردند.

این مسابقات به همت سازمان جهادکشاورزی و اداره کل آموزش و پرورش استان ویژه دانش آموزان دختر رشتههای کشاورزی برگزار شد.
در این مسابقات شرکت کنندگان در قالب 20 گروه در 4 بخش قلیه ماهی، ماهی کلیکا، فلافل و کوبیده با هم رقابت کردند.
محمد رضا حاجی رضا رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به ضرورت
ترویج فرهنگ استفاده و پخت غذاهای دریایی بین مردم گفت: متاسفانه سرانه
مصرف ماهی در قم 7 کیلوگرم و در کشور 14 کیلوگرم است.