• 1403/05/02 - 09:27
  • - تعداد بازدید: 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش بهره‌وری ۱۵۰ واحد مرغداری در قم با اصلاح ساختار

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار در افزایش بهره‌وری در واحد‌های مرغداری گفت: در همین ارتباط طی سه‌سال گذشته این کار در ۱۵۰ واحد مرغداری استان به انجام رسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی قم، منصور دیان اردستانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به اصلاح ساختار ۱۵۰ واحد مرغداری در استان، بیان داشت: با اصلاح ساختار مرغداری‌های استان ظرفیت آنها برای تولید محصول بهتر با صرف هزینه کمتر، افزایش می‌یابد و این راهکاری مطلوب برای تامین امنیت غذایی مردم و تنظیم بازار محصولات کشاورزی است. وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی قم برای افزایش واحد‌های مرغداری در زمینه تولید مرغ گوشتی برنامه‌های حمایتی متنوعی را تدارک دیده‌ است که از جمله آن تسهیل در فرآیند تخصیص زمین مورد نیاز سرمایه گذاران برای ایجاد واحد‌های جدید و بزرگ پرورش مرغ گوشتی است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: در زمینه واحد‌های مرغداری مرغ تخم‌گذار و تولید تخم‌مرغ نیز ظرفیت استان قم بسیار مطلوب است و بهره‌برداران این بخش توانسته‌اند علاوه بر تامین نیاز بازار استان، مازاد تولید خود را به سایر استان‌ها و حتی خارج از کشور صادر کنند. در سه‌سال گذشته بیش از ۷۵ هزار تُن گوشت مرغ و ۳۴۲ هزار تُن تخم مرغ توسط بهره‌برداران این حوزه در استان قم تولید شد. همچنین در این مدت ۸۰۰ درخواست فنی در خصوص واحد‌های مرغداری استان مورد بررسی قرار گرفت و ۲۳ جلسه و همایش پیرامون راهکار‌های استفاده از بقایای کشاورزی در خوراک دام با حضور کشاورزان و دامداران در قم برگزار شد. افزایش تعداد واحد‌های مرغداری فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی از مهمترین اولویت‌ها برای جذب سرمایه‌گذاران در حوزه کشاورزی قم است و این موضوع در قالب تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی استان دیده می‌شود که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی مردم خواهد داشت.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 180076
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی