• 1402/08/10 - 12:41
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

افزایش 5 تنی میانگین برداشت انار از باغات قم

مدیر اداره جهادکشاورزی بخش جعفرآباد گفت: سال گذشته میانگین برداشت انار از سطح باغات استان 15 تن در هر هکتار بود که این رقم امسال احتمالا به 20 تن می رسد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، مدیر اداره جهادکشاورزی بخش جعفرآباد شهرستان جعفرآباد با اشاره به اینکه بیشترین میزان برداشت انار در سطح استان در بخش جعفرآباد است گفت: برداشت این محصول از نیمه‌های مهر ماه آغاز می‌شود و تا نیمه دوم آبان ماه ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود امسال حدود 50 هزار تن انار از سطح باغات استان برداشت شود گفت: به دلیل آنکه درخت انار در برابر آفت مقاوم است محصول آن یک میوه ارگانیک به شمار می‌رود و برای بهره‌وری آن از هیچ سم یا کود شیمیایی استفاده نمی‌شود.

در حال حاضر 2 هزار و 500 هکتار از حدود 23 هزار هکتار باغات قم زیر کشت انار است.
  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 34808
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی