اشتغال 50 درصدی روستاییان استان قم در بخش کشاورزی/ تولید بیش از 7 درصد تخممرغ مصرفی کشور در قم
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: 7 الی 10 درصد تخممرغ مصرفی کشور در قم تولید میشود و از این رو این استان جایگاه ویژهای در صنعت تخممرغ کشور دارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، عباس پورمیدانی در گفتگو با شبکه ایران کالا گفت: مرغ تخمگذار تا قبل از اینکه
به مرحله تخمگذاری صنعتی برسد به عنوان مرغ پلت نامگذاری میگردد. جوجهها 90 روز
پس از تولد به مرغ بالغ تبدیل شده و به مرحله تخمگذاری صنعتی میرسند. تا پیش از
مرحله تخمگذاری به آن پرنده مرغ پلت میگویند.
وی افزود: در حال حاضر 7 الی 10
درصد تخممرغ کشور در استان قم تولید میشود و از این رو قم جایگاه ویژهای در
صنعت تخممرغ کشور دارد. مرغداریهای این استان بسیار پیشرفته و صنعتی و در حد
استاندارهای بینالمللی هستند. این امکانات کیفیت تولید تخممرغ در قم را بسیار
افزایش داده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان
قم بیان کرد: قم از جهت تولید شیلات نیز رتبه خوبی در کشور دارد. فعالان حوزه شیلات
در قم اولین پرورش دهنده ماهی خاویار در سطح کشور بودند. در سال گذشته بیش از 120
کیلوگرم خاویار از قم به خارج از کشور صادر شده است.