رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: استفاده از سموم کشاورزی در تولیدات کشاورزی استان قم نسبت به دیگر استانها کم است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، محمدرضا طلایی به استفاده از سموم کشاورزی در محصولات تولیدی این استان اشاره و بیان کرد: طی سالهای اخیر کیفیت سموم کشاورزی نسبت به گذشته بهتر شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه استان قم در زمینه استفاده از سم در رده پائینی قرار داد، بیان کرد: استان قم از تولیدکنندگان انار در کشور است که این محصول باغی نیاز چندانی به سم ندارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم بیان کرد: زیتون و پسته هم که در استان قم تولید میشود از جمله محصولاتی هستند که نیاز چندانی به سم ندارند.
وی ادامه داد: سیاه درختان از جمله میوههایی مانند گیلاس و قیصی هستند که در چرخه تولید نیازمند به سم هستند که استان قم در این زمینه تولید کمی دارد و استفاده از سموم در بخش صیفی جات هم به دلیل تولید کم چشمگیر نیست.
طلایی در ادامه آب و هوای خشک قم را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: آب و هوای خشک و درجه حرارت بالا در این استان در روزهایی از سال به قدری بالا است که امکان زندگی آفات در این آب و هوا وجود ندارد.
وی همچنین به اجرای طرح IPM در استان قم اشاره و گفت: بر اساس این طرح که به مدت سه سال است در قم اجرا میشود هر ساله هفت هکتار از اراضی کشاورزی قم وارد این طرح شده و باید تولیدات آن بدون استفاده از سم باشد.
گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان قم,اخبار سازمانها,گره مجوزدهي زيرپورتال مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی,كپي تستي صفحه اصلي مركز روابط عمومي,اداره کل روابط عمومی