• 1399/05/19 - 08:27
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارتقای کیفیت محصولات در اولویت نخست جهاد کشاورزی قم است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: جهاد کشاورزی قم در تلاش است تا محصولی با کیفیت در مزارع قم تولید و در بازار مصرف عرضه شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، عباس پورمیدانی افزود: سازمان جهاد کشاورزی قم در تلاش است تا با همکاری
کشاورزی استان، محصولی سالم و باکیفیت در مزارع و باغ‌های قم تولید و در بازار
مصرف عرضه شود.



وی ادامه داد: با ارائه نشان غذای
سالم به محصولات کشاورزی قم، روند توسعه کمی و کیفی این محصولات سرعت گرفته و مشتریان
بیشتری در بازار استان و خارج از آن پیدا می‌کنند.



پورمیدانی افزود: به همین منظور
کمیته تخصصی غذای سالم در سازمان جهاد کشاورزی قم تشکیل‌شده است و به دنبال آن هستیم
تا محصولات کشاورزی استان به‌مرور نشان غذای سالم را دریافت کنند.



رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:
کار نظارت بر روند تولید در باغ‌ها و مزارع استان به‌صورت مستمر دنبال می‌شود و
مشورت‌های لازم برای بهبود سطح کیفیت محصولات تولیدی توسط کارشناسان سازمان جهاد
کشاورزی در اختیار بهره‌برداران قرار می‌گیرد.



پورمیدانی بیان کرد: یکی از مهمترین
مولفه‌ها در زمینه ارتقا سلامت محصولات کشاورزی، میزان استفاده از سموم و کود‌های
شیمیایی است که در این رابطه نیز با اجرای نظارت‌های دقیق به دنبال استفاده بهینه
از این نهاده هستیم.



او ادامه داد: با نهادینه شدن رویکرد
ارتقای سلامت محصولات در بخش کشاورزی استان، شاهد اصلاح هرچه بیشتر فرآیند‌های تولید
این محصولات در قم نیز خواهیم بود.



نزدیک به 14 هزار تن در بخش
کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند؛ بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان
استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی 45 درصد اشتغال روستائیان در
بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده است.



میزان متوسط تولید بخش کشاورزی
استان قم در سال برابر 805 هزار تن در زمینه
ٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات
است.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 106596
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر