آغاز برداشت ذرت علوفهای از اراضی کشاورزی قم
برداشت ذرت علوفهای از 2400 هکتار از اراضی کشاورزی استان قم از ابتدای آبان آغاز شده و تا پایان ماه ادامه خواهد داشت.

محمدعلی سلامی ذرت را محصولی پر آب بر و استان قم را جز استانهای کم آب کشور دانست و افزود: در تلاشیم با انجام اقدامات اصلاحی افزایش محصول در واحد سطح ایجاد کنیم.
وی افزایش آرایش کشت بوته از 75 سانت به 130 سانتی متر و کنترل تغذیه و محلول پاشی و کودهای ریز مغذی ویژه این محصول را از جمله اقدامات انجام شده بیان کرد و گفت: متوسط برداشت در سالهای گذشته زیر 40 تن در هر هکتار بوده، اما امسال توانستیم با اقدامات انجام شده متوسط برداشت را به 43 تن در هر هکتار برسانیم.
سلامی افزود: استان قم سالانه به بیش از 280 هزار تن ذرت علوفهای احتیاج دارد که 100 هزار تن آن در داخل استان تولید میشود.