340 هزار تن محصولات دامی سالانه در قم تولید میشود
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سالانه 340هزار تن محصولات دامی در این استان تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط
عمومی جهاد کشاورزی استان قم، محمدرضا حاجی رضا در گفتوگویی بیان کرد: یکی از
راهبردهای مهم سازمان جهاد کشاورزی قم در این دوره، تقویت توان استان در زمینه
تولید محصولات غذایی سالم و تامین امنیت غذایی مردم است و در همین رابطه برای
افرایش سطح تولید محصولات دامی تلاش خواهیم کرد.
وی افزود: در حال حاضر نیز قم یکی از استانهای شاخص کشور در تولید
محصولات دامی است به عنوان نمونه هشت درصد تخم مرغ کشور در قم تولید و علاوه بر
تامین نیاز استان به سایر نقاط کشور عرضه میشود.
این مسئول ادامه داد: بهرهبرداران بخش تولیدات دامی در قم، افرادی
صاحب دانش و باتجربهای هستند و طی سالهای اخیر توانستهاند جایگاه استان را در
این زمینه به سطح مطلوبی برسانند، به نحوی که قم اکنون یکی از استانهای تاثیرگذار
در زمینه اجرای طرحهای مرتبط با تامین امنیت و اقتدار غذایی کشور است.
حاجی رضا با اشاره به لزوم ارتباط مستمر مدیران بخشکشاورزی با بهرهبرداران
بهمنظور فراهم کردن بسترهای لازم برای افزایش سطح تولید محصولات، گفت: بر اساس
برنامههای کلان وزارت جهاد کشاورزی در دولت سیزدهم، ارتباط مدیران بخشهای مختلف
سازمان جهاد کشاورزی قم با بهرهبرداران در همه حوزهها افزایش قابل توجهی خواهد
یافت و شرایط برای کمک به رفع مشکلات ایشان، تسهیل میشود.
وی بیان کرد: در کنار راهبرد تامین امنیت غذایی، موضوع سلامت غذایی
و افزایش کیفیت محصولات نیز در کانون توجه کارشناسان این سازمان قرار دارد و با
مشارکت بهرهبرداران، محصولات کشاورزی تولید شده در قم بر اساس استانداردهای تعیین
شده به بازار عرضه میشود.
از مجموع بیش از 14 هزار بهرهبردار قمی در حوزه کشاورزی،
یک هزار و 100 تن بانوان هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی
استان قم در سال حدود یکمیلیون تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و
شیلات است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند
بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود 50 درصد اشتغال روستاییان در بخشهای
مختلف استان را به خود اختصاص داده است.