سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین:
شناسایی و معرفی ۳۲ واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی در قزوین
سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین، گفت : در راستای تشدید نظارت بر بازار، ۳۲ واحد صنفی متخلف در استان قزوین به دلیل تخلفات صنفی برای رسیدگی قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین علی اسفندیاری، با اعلام این خبر گفت: در هفته گذشته بیش از ۷۸۵ واحد صنفی و تولیدی در سطح استان مورد بازرسی قرار گرفتند که در نتیجه آن ۳۲ واحد متخلف شناسایی و پرونده تخلف برای آنها تشکیل شد.
اسفندیاری با اشاره به تنوع واحدهای صنفی متخلف، تصریح کرد: از این تعداد ۴۲۵ واحد نانوایی و ۳۶۰ واحد شامل مرغفروشیها، میوهفروشیها، سوپرمارکتها و لبنیاتیها به دلیل تخلفاتی از قبیل کمفروشی و فروش اجباری شناسایی و به آنها تذکرات جدی داده شد.
وی افزود: عدم اجرای تکالیف واحدهای صنفی، کم فروشی، عدم درج قیمت، نداشتن کارت مباشرت، گرانفروشی، عرضه خارج از شبکه و عدم ارایه فاکتور از جمله مهمترین تخلفات این واحدها بوده است.
سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی قزوین با اشاره به نحوه انجام این بازرسیها گفت: این بازرسیها توسط چهار گروه نظارتی بر کالاهای اساسی و گشت مشترک با همکاری فرمانداری، اداره کل تعزیرات، اداره صنعت، معدن و تجارت و بسیج اصناف انجام شده است. هدف اصلی از این بازرسیها، نظارت دقیق بر بازار، جلوگیری از تخلفات صنفی، حمایت از حقوق مصرفکنندگان و تلاش برای تثبیت قیمتها در بازار است.