مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان قزوین :
ترکیب RIDOMIL منتسب به شرکت سینجنتا غیر مجاز است
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت : ترکیبی با نام RIDOMIL 68 WP منتسب به شرکت سینجنتا ( برچسب با نوشتار عربی ) غیر مجاز است .
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین محمد حسین مصلحی راد افزود : بر اساس دورنگار فوری معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات ترکیبی با نام RIDOMIL 68 WP منتسب به شرکت سینجنتا ( برچسب با نوشتار عربی ) بر روی بسته بندی درج و در سطح مناطق توزیع و عرضه شده که غیر مجاز و غیر قانونی است .
وی اظهار داشت : این ترکیب غیر مجاز ، از مجاری غیر قانونی و فارغ از اقدامات نظارتی سازمان حفظ نباتات تدارک و توزیع شده است که باید از تهیه ، توزیع و مصرف ترکیب فوق خودداری کرد .
وی از کشاورزان و باغداران خواست ؛ از تهیه و مصرف ترکیب فوق در اراضی کشاورزی و باغات خود خوداری کنند.
مصلحی یاد آور شد : تصویر این ترکیب غیر مجاز در سایت اینترنتی سازمان حفظ نباتات به نشانی www.ppo.ir قابل مشاهده است .