کشت سورگوم دانه ای برای اولین بار در مزارع کشاورزی شهرستان جهرم
معاون سازمان و سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جهرم : پیرو منویات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت کاهش وابستگی به نهاده های وارداتی، و از طرفی سیاست وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر توسعه کشت محصولات علوفه ای کم آب بر، توسعه و ترویج کشت سورگوم دانه ای در قرارگاه امنیت غذائی به تصویب رسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان فارس،زمانی افزود: اولین مزرعه سورگوم دانه ای در جهرم با مساحت دو هکتار زیر کشت رفت که پیش بینی می شود این محصول حدود 25 هکتار از اراضی شهرستان را به خود اختصاص دهد.
وی افزود: کالیبراسیون و تنظیم دستگاه کف کار جهت کشت دو ردیفه سورگوم با میزان 20 کیلوگرم بذر در هکتار صورت گرفته است.
ایشان افزودندسورگوم پنجمین محصولی است که بعد از گندم، جو، ذرت و برنج در کشور در سطح وسیع کشت می گردد و به دلیل مصرف آب کمتر نسبت به ذرت، مقاومت به شوری و دوره رشد 100 تا 120 روزه از اولویت های الگوی کشت و توسعه پایدار در سطح شهرستان می باشد.