تولید ۵۰ هزار تن محصولات جالیزی در کازرون
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از برداشت محصولات جالیزی در یکهزار و ۱۷۸ هکتار مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود امسال حدود ۵۰ هزار تن از این نوع محصولات برداشت و روانه بازار مصرف شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، فرهمند آقایی اظهار کرد: برداشت این محصولات از اواسط خرداد ماه آغاز شده و تا اواسط تیرماه ادامه خواهد داشت و بخش قابل توجهی از تولیدات علاوه بر تامین نیاز بازارهای داخلی ،به سایر استان های کشور، کشورهای حاشیه خلیج و اوراسیا نیز ارسال می شود.
به گفته وی؛ از مجموع سطح زیر کشت محصولات جالیزی، ۶۱۰ هکتار به کشت هندوانه، ۳۵۰ هکتار شمام، ۹۱۰ هکتار به طالبی و ۲۸ هکتار به خربزه اختصاص یافته است.
آقایی با بیان اینکه کازرون از قطب های مهم تولید محصولات جالیزی در استان فارس به شمار می رود، افزود: متوسط عملکرد هندوانه در این شهرستان حدود ۵۰ تن در هکتار است و سایر محصولات جالیزی نیز به طور میانگین بین ۳۰ تا ۳۵ تن در هکتار تولید دارند.
وی ادامه داد: شرایط مناسب آب و هوایی، بهره گیری از روشهای نوین آبیاری و رعایت توصیه های فنی کارشناسان جهاد کشاورزی نقش مهمی در افزایش عملکرد و کیفیت محصولات جالیزی داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون در پایان بر ضرورت مدیریت بهینه مصرف آب و رعایت اصول فنی در مراحل کاشت، داشت و برداشت تاکید کرد و گفت: کارشناسان جهاد کشاورزی به صورت مستمر بر روند تولید این محصولات نظارت و خدمات فنی و ترویجی لازم را به به بهره برداران ارائه می کنند.