برداشت گندم از 6هزار هکتار مزارع خنج آغاز شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: کار برداشت گندم از سطح ۶هزار هکتار مزارع روستاهای کورده ،فیدویه و گرمشت این شهرستان آغاز شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، علی علی پور با اشاره به اینکه برداشت محصول گندم از اواخر فروردین ماه آغاز شده و تا اوایل خرداد ماه ادامه دارد، بیان کرد: سطح زیر کشت گندم آبی این شهرستان چهار هزار هکتار و گندم دیم سه هزار هکتار است.
این مقام مسئول اظهار کرد: پیش بینی میشود امسال بیش از 20هزارتن محصول از مزارع گندم این شهرستان برداشت شود.
وی با بیان اینکه دو مرکز خرید کورده و حومه با ظرفیت حدود 10هزار تن کار خرید گندم شهرستان خنج را آغاز کرده اند، تصریح کرد: 6 گروه از کارشناسان این مدیریت کار نظارت بر عملیات برداشت گندم را رصد و ارزیابی می کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج بیان کرد: مدیریت برداشت محصول و کنترل ریزش کمباین در مزارع از مهمترین موارد مورد توجه گروه های نظارتی است.