امضا تفاهم نامه تولید محصولات کشاورزی استاندارد در استان فارس
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان فارس، در این مراسم قاسمی رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس با اعلام این خبر گفت: استان فارس یکی از بخش های بزرگ کشاورزی کشور می باشد و با توجه به شرایط و مقتضیاتی که اکنون وجود دارد نیاز است که استاندارد سازی در محصولات مختلف کشاورزی جاری شود.
وی افزود: در همین راستا ستاد وزارت جهاد کشاورزی با سازمان مرکزی استاندارد تفاهم نامه ای را منعقد نموده است که تمام دستاوردهایی که در کشور ایران و جهان در زمینه تولید محصولات کشاورزی اتفاق می افتد توسط استاندارد تایید شود و از آنجایی که سلامت یک جامعه و امنیت غذایی توسط وزارت جهاد کشاورزی تامین می شود لذا به طور علمی و مشخص سلامت محصولات در نظر گرفته شود و عناصر در حد مجاز در آن محصول وجود داشته باشد و اداره استاندارد آن را تایید کند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس خاطرنشان کرد: باید مباحث استانداردسازی را در کشور عملیاتی کنیم تا بتوانیم گام مهمی را در سلامت جامعه برداریم.
قاسمی اظهار داشت: استان فارس هم در زمینه تولید محصولات زراعی، باغی، دام و طیور و آبزیان و حتی ماهی خاویاری مستعد می باشد و بنابراین استان فارس میتواند نماینده شایسته کشور در تولید کلیه محصولات کشاورزی باشد.
وی بیان داشت: بر اساس این تفاهم نامه که ما بین سازمان جهاد کشاورزی فارس و اداره کل استاندارد استان فارس منعقد گردید از محصولات زراعی در محصول سبزی و صیفی خیار و گوجه فرنگی و محصولات باغی دو محصول سیب و پرتقال استاندارد لازم را دریافت خواهند کرد.
در ادامه این مراسم مرتضی رهنما مدیر کل استاندارد استان فارس گفت: در آستانه روز جهانی استاندارد می باشیم و استاندارد زبان مشترک بین المللی در دنیا است.
وی افزود: استانداردها اعتمادساز میباشند به خصوص در مسائل پسا برجام که کشور در حال تعامل با دنیا می باشد و مفتخرم که این خبر را بدهم که استاندارد حلال نیز تدوین شد و با توجه به ظرفیت خوب استان در تولید محصولات کشاورزی این مهم می تواند زمینه رونق اقتصاد و توسعه پایدار در فارس باشد.
مدیر کل استاندارد استان فارس اظهار داشت: بر اساس بند 24 قانون اساسی هر محصولی که تولید می شود باید استاندارد داشته باشد.
