• 1402/10/19 - 10:52
  • - تعداد بازدید: 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش تولید محصولات سالم و گواهی شده کشاورزی در داراب

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۷ گواهی محصول سالم و ارگانیک در این شهرستان صادر شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، حبیب اله فتحی گفت: این موارد شامل ۲۱ گواهی استاندارد تشویقی محصول سالم در سطحی حدود ۱۴۸ هکتار، ۵ گواهی محصول ارگانیک در سطح ۸۶۰ هکتار و یک گواهی GAP در سطح نیم هکتار در شهرستان داراب است.
به گفته وی؛ گواهی محصولات ارگانیک شامل گل محمدی، انگور، بادام و انجیر است و گواهی محصول سالم نیز برای صیفی جاتی مانند خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای، فلفل دلمه‌ای رنگی گلخانه‌ای صادر می‌شود.
این مقام مسوول تصریح کرد: میوه جاتی مانند پرتقال، نارنگی، انگور، انار و گل و گیاهان و سبزیجاتی از جمله گل محمدی، نعناع، ترخون، آویشن، مرزنجوش و زعفران نیز شامل دریافت گواهی محصول سالم می‌شوند.
فتحی بیان کرد: در کشت‌های زراعی، باغی و گلخانه‌ای سال جاری در شهرستان داراب میزان سه هزار و ۶۵۲ تن محصول سالم و هزار و ۷۵۰ تن محصول ارگانیک تولید شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب، کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی را به عنوان برآیندی از کیفیت خاک، آب، نهاده‌ها، عملیات زراعی مناسب و با مدیریت صحیح و علمی، قابل دستیابی دانست که می‌تواند منجر به تولید محصولات گواهی شده شود.
شهرستان داراب با توجه به وسعت اراضی حاصلخیز و شرایط مطلوب و متنوع از جایگاه ویژه‌ای در استان فارس و کشور برخوردار است، به نحوی که در حال حاضر به عنوان یکی از قطب‌های مهم کشاورزی کشور مطرح است.

  • گروه خبری : استان فارس,گروه های محتوا
  • کد خبر : 275
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی