ارائه خدمات کشاورزی به باغهای شناسنامه دار در جهرم
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم با تاکید بر ضرورت اجرای طرح شناسنامه دار کردن باغها از صدور شناسنامه برای دو هزار هکتار از باغات این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، حسن زمانی بیان کرد: مساحت باغات شهرستان جهرم بیش از ۲۴ هزار هکتار است و تاکنون ۴۱۰ فقره شناسنامه باغ در این شهرستان صادر شده است.
به گفته وی؛ هدف از اجرای این طرح، مدیریت بهتر باغ از زمان کاشت تا برداشت محصول، تولید محصول سالم و در نهایت قابلیت رصد محصول صادر شده به بازار است.
این مقام مسئول، ارائه هرگونه خدمات کشاورزی از جمله تحویل کودهای یارانهای، عرضه محصولات باغی در میادین میوه و تره بار و صادرات محصولات را نیازمند صدور شناسنامه باغ دانست.
زمانی تصریح کرد: ایجاد واحدهای درجه بندی، سردخانه و صنایع تبدیلی در عرصههای باغی، پرداخت تسهیلات و دیگر موارد حمایتی در حوزه باغبانی صرفاً با ارائه شناسنامه باغ امکان پذیر است.