• 1405/02/30 - 07:59
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز برداشت کلزا در شهرستان فسا

مدیر جهاد کشاورزی فسا از آغاز برداشت کلزا در این شهرستان فسا خبرداد و گفت هم‌اکنون خرید این محصول از کشاورزان توسط مرکز خرید فعال اتحادیه تعاونی روستایی شهرستان در حال انجام است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سعید شیروانی دوست افزود : امسال ۲۴۰ هکتار از اراضی شهرستان به کشت کلزا اختصاص یافته و پیش‌بینی می‌شود در مجموع حدود ۵۰۰ تن محصول از این سطح برداشت شود.

 

وی ابراز کرد: با شروع فصل برداشت، کارشناسان جهاد کشاورزی بر لزوم برداشت به‌موقع و تحویل سریع محصول به مرکز خرید تأکید کرده‌اند تا از افت کیفیت و کاهش ریزش دانه‌ها جلوگیری شود.

 

به گفته وی، خرید کلزا با قیمت کیلویی ۱۱۰هزار تومان انجام می‌شود و کشاورزان می‌توانند محصول خود را به مرکز خرید فعال شهرستان تحویل دهند.

 

وی با اشاره به رقم مورد استفاده در کشت امسال افزود: در سال زراعی جاری رقم بذر هایولا ۵۰ برای کشت کلزا به کار گرفته شده که از ارقام شناخته‌شده و مناسب برای شرایط منطقه محسوب می‌شود. استفاده از ارقام مناسب، رعایت توصیه‌های فنی کارشناسان و مدیریت صحیح مزرعه از عوامل مهم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصول است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا در ادامه با بیان اهمیت توسعه کشت کلزا، این محصول را یکی از کشت‌های راهبردی و اقتصادی در الگوی زراعی شهرستان دانست و اظهار کرد: ترویج و تبلیغ کشت کلزا در بین بهره‌برداران، علاوه بر کمک به تنوع‌بخشی به محصولات کشاورزی، نقش مهمی در اصلاح الگوی کشت، بهبود تناوب زراعی، افزایش درآمد کشاورزان و تأمین بخشی از نیاز کشور به دانه‌های روغنی دارد.

  • گروه خبری : استان فارس
  • کد خبر : 266166
کلمات کلیدی
روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری
خبرنگار

روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری