ابوالفضل شاهمرادی سرپرست مدیریت امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: با توجه به فرا رسیدن زمان کشت آفتابگردان درمنطقه کالپوش ازتوابع شهرستان میامی ، 3050هکتار از اراضی این منطقه به زیر کشت آفتابگردان رفت .
وی با بیان اینکه شیوه کشت این محصول در منطقه بصورت دیم و نحوه کشت آن مکانیزه و نیمه مکانیزه می باشد گفت : 760 نفر از بهره برداران منطقه میامی درمزارع این شهرستان آفتابگردان روغنی(دیم) کشت کرده که از این سطح کشت، 500 هکتاربصورت مکانیزه و مابقی به صورت نیمه مکانیزه صورت گرفته است .
شاهمرادی در پایان گفت حدود 2000 کیلوگرم بذر گواهی شده پروگرس در بین زارعین منطقه توزیع شده و مورد استفاده قرار گرفته است.
گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان سمنان,اخبار سازمانها,گره مجوزدهي زيرپورتال مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی,كپي تستي صفحه اصلي مركز روابط عمومي,اداره کل روابط عمومی