صنایع تبدیلی زعفران در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان است
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، گل بابا بنائیان سفید اظهار داشت: زعفران یک گیاه ارزشمند است که علاوه بر کاربرد در صنایع غذایی در صنایع دارویی و صنعتی نیز به کار میرود و لذا تلاش میشود تا ایجاد صنایع فرآوری این محصول باارزش در استان پیگیری شود.
وی با اشاره به کشت محصول زعفران در برخی از مناطق استان سمنان گفت: افزایش عملکرد در واحد سطح این محصول در استان پیگیری میشود.
150 تن پیاز زعفران از استانهای خراسان رضوی و جنوبی برای استان سمنان تهیه شده است
معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از خریداری 150 تن پیاز زعفران از استانهای خراسان رضوی و جنوبی برای کشت در استان خبر داد و افزود: تلاش میشود با تأمین و تهیه ارقام مرغوب و سالم این محصول شاهد افزایش عملکرد در واحد سطح باشیم.
بنائیان سفید با بیان اینکه محصول زعفران در برخی از مناطق آب و هوایی سازگار است و بیشتر در این مناطق کشت میشود تصریح کرد: بیش از 75 درصد مزارع زعفران در استان سمنان در شرق استان و در شهرستانهای میامی، شاهرود و دامغان واقع است.
وی با بیان این که بیشتر کشت محصول زعفران استان در شهرستان شاهرود است افزود: 56 درصد از مزارع این محصول در شهرستان شاهرود قرار دارد.
معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان به زمان کاشت و برداشت این محصول نیز اشاره کرد و گفت: کاشت این محصول با توجه به نوع اقلیم از اواخر تیرماه آغاز و تا اواسط مهرماه ادامه دارد و برداشت آن نیز از اواسط مهرماه آغاز و تا اواخر آذر ادامه دارد.