• 1396/04/13 - 10:46
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

صدور 8 فقره جواز تاسیس واحدهای کشاورزی و دامی در سمنان

مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به صدور هشت مجوز تأسیس واحدهای کشاورزی و دامی در این استان در خردادماه امسال گفت: با اتمام و راه‌اندازی این واحدهای تولیدی 182 میلیارد ریالی در حوزه کشاورزی و دامی استان سمنان سرمایه‌گذاری می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، رحمت‌ا... کاشی در کمیته اقتصاد مقاومتی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار داشت: از هشت مجوز تأسیس صادر شده در حوزه جهاد کشاورزی استان سمنان در خرداد ماه امسال، چهار مورد مربوط به حوزه زراعی، سه مورد مربوط به حوزه باغی و یک واحد دیگر نیز در حوزه دام و طیور بوده است.

وی با بیان این که برای این هشت واحد در مجموع 182میلیارد ریال سرمایه گذاری ثابت و در گردش انجام شده است، عنوان کرد: از این مبلغ 182297 میلیون ریال آن مربوط به سرمایه گذاری ثابت و 81703 میلیون ریال آن نیز مربوط به سرمایه در گردش این واحدهای تولیدی پس از بهره‌برداری کامل است.

مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به آمار تفکیکی سرمایه گذاری ثابت این واحدهای تولیدی در حوزه جهاد کشاورزی بیان کرد: از مجموع 182297 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت که با بهره برداری از این واحدها در استان سمنان صورت می‌گیرد، 95 میلیون ریال آن در بخش دام و طیور، 75646 میلیون ریال آن در حوزه زراعی و 11651 میلیون ریال آن نیز در بخش باغی است.

به گفته کاشی، از مجموع 81703 میلیون ریال سرمایه در گردش این هشت واحد تولیدی در صورت بهره برداری کامل از آن نیز 40797 میلیون ریال آن در حوزه زراعی بوده و 32712 میلیون ریال و 8194 میلیون ریال آن نیز به ترتیب در حوزه‌های دام و طیور و نیز باغی خواهد بود.

وی با اشاره به ظرفیت تولید این واحدهای کشاورزی و دامی در استان سمنان خاطرنشان کرد: در صورت بهره برداری کامل از این واحدها، سالانه 40 هزار و 486 تن به ظرفیت فر آوری انواع محصولات کشاورزی و دامی در استان سمنان افزوده خواهد شد.

مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: این واحدها برای تولید این میزان محصول، 58 هزار و 210 تن از انواع مواد اولیه و خام زراعی، باغی و دام و طیور را مصرف می‌کنند.

کاشی با اشاره به تأثیر پیش بینی بهره برداری این واحدهای تولیدی در ایجاد فرصت‌های جدید شغلی در استان سمنان اضافه کرد: با بهره برداری کامل از این واحدهای تولیدی، برای 148 نفر اشتغال مستقیم و پایدار ایجاد خواهد شد.
  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان سمنان,اخبار سازمانها
  • کد خبر : 76229
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر