• 1396/12/17 - 12:14
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید گوشت مرغ در استان سمنان به حدود 57 هزار تن می‌رسد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به برنامه‌های این سازمان برای افزایش میزان تولید گوشت مرغ در استان گفت: پیش‌بینی می‌شود تولید گوشت مرغ در استان در سال آینده به 56 هزار و 800 تن برسد.








به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد
کشاورزی استان سمنان، مصطفی شاه‌حسینی اظهار داشت: جوجه‌ریزی گوشتی در مرغداری‌های
گوشتی استان از ابتدای امسال تاکنون 25 میلیون و 644 هزار قطعه بوده است.


وی به میزان تولید گوشت سفید حاصل
از فعالیت مرغداری‌های گوشتی استان اشاره کرد و افزود: تولید گوشت مرغ تا پایان امسال
به 55 هزار و 160 تن می‌رسد.


معاون بهبود تولیدات سازمان جهاد
کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه تولید گوشت مرغ امسال نسبت به سال گذشته افزایش
داشته است گفت: پیش‌بینی می‌شود میزان تولید گوشت مرغ در سال آینده نیز حدود 3 درصد
افزایش‌یافته و به 56 هزار و 800 تن برسد.


شاه‌حسینی با بیان این که در استان
تولید گوشت مرغ به‌ اندازه کافی صورت می‌‌گیرد تصریح کرد:70 درصد تولید گوشت مرغ استان
مازاد است.


وی با بیان این که عمده گوشت مرغ
تولیدی استان سمنان به استان‌های هم‌جوار ارسال می‌شود افزود: مازاد گوشت مرغ تولیدی
استان عمدتاً به استان تهران ارسال می‌شود.


گفتنی است؛ 394 واحد مرغ گوشتی در استان فعالیت می‌کند.




  • گروه خبری : استان سمنان,اخبارشهرستان
  • کد خبر : 80905
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر